SYKKELTUR MED GODTFOLK

I dag har jeg hatt meg en god sykkeltur sammen med godtfolk. Den ene er en fantastisk flink sykelist, mens den andre personen må sies å være blandt norges kuleste og mest sporty lærer. Turen vi hadde i dag var på rundt 90 kilometer og bar fra Åmli, videre til Treungen, et stykke inn mot Fjone og tilbake igjen. Vi begynte sykkelturen med litt regn, men ut over dagen lettet været litt og vi fikk et knallbra sykkelvær. 

Tidligere har vi vært på liknendes sykkelturer og med tre peroner som har et noe over middels konkurranseinstinkt, blir det alltid noe småkonkurranser underveis. Disse vinner som oftest Invild som er storsykkelisten av oss. Sist vi sykklet sammen hadde vi en spurt mot målgang der jeg rykket 1,5 km fra mål. Det endte jo med at Ingvild lå på hjul og tok meg mot slutten. Derfor tenkte jeg å være noe smartere i dag og rykket like så gjerne 5 km fra mål og kom i ensom majestet til bilen.

!!! IN YOUR FACE INGVILD !!!

I morgen venter neste konkurranse som er Skagerrakmila. Dette er et 10 km langt løp som går midt i Arendal sentrum og har en rimelig hard løypeprofil. Dersom du søker utfordring i din hverdag og er i Arendalsområdet, anbefaler jeg deg å melde deg på dette løpet.

PS: Læreren min skal også være med for første gang og trenger en heiagjeng. Dersom du/dere skal stå langs løypa så setter han pris på dersom du/dere står med en plakat som det står "HEIA STIG" på ;)

Her er noen bilder fra turen:

Her viser Stig hvordan YT skal ristes/blandes :D

MMM... NYT THE YT

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits