"DRITLØP" BOKSTAVELIG TALT

Fredag 28. juni var det Skagerrakmila som sto for tur. Jeg hadde en god følelse på kroppen før løpet og var klar til å knuse persen min på rundt 35 minutter. Klokka var nå passert 18.30 og det var bare 30 minutter igjen til start. Jeg begynnte oppvarmingen, og det virket som kroppen fungerte helt strålene. 

En halvtime senere sto jeg klar på startstreken og ventet bare på at startsskuddet skulle avfyres. 

!!! BANG !!!

Startsskuddet gikk og det gikk fort unna den første kilometeren og jeg hang med i tetfeltet på 5-6 personer. Kilometerene gikk og det ble litt mer spredning i feltet. To personer hadde rykket fra og var overlegne, mens vi var tre andre som kjempet om 3. plassen.

Jeg passerte 6 kilometersskilltet, og plutselig kjente jeg det. Nå er det noe som må ut bakenden. Fuck tenkte jeg ! Dette kan ikke skje meg og ikke nå på hjemmebane !

Men joda, magen slo seg vrang og det eneste som sto i hodet mitt var at jeg måtte klare å holde meg til mål. Derfor ble det å begynne å gå de siste fire kilometerene inn til mål. Jeg så fler og fler passere meg og ble bare mer og mer sur og irritert over at dette måtte skje akkurat i dag. Det var også noe kjipt siden det var på hjemmebane, der det er flere kjente som sto i løypa og heia på meg.  

Men til slutt kom jeg i mål på rundt 50 minutter og må jo tenke positivt og si til meg selv at  "Det var jo hvertfall under timen". 

Jeg var kanskje mest redd for hvordan dette kunne ha utfall på IronMan i Haugesund neste helg, men nå begynner magen å bli bedre og jeg tenker meg ut en liten tur i dag for å sjekke formen. 

Under ser dere noen flotte bilder fra startsstreken:Foto: Thomas Dahlslett

Arendal Triathlonklubb lyste opp løypa med sine nye, flotte klubbdrakter :)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits