HOVEFESTIVALEN

Hvert år under Hovefestivalen pleier jeg å jobbe for fergia som går fra Tromøya og inn til Arendal. Her står jeg og holde orden i køene av festivalfolk som skal hjem fra en lang dag på Hovefestivalen. 

I går var eg selv ute og fikk min dose av festivalstemning. Konsertene jeg gikk på var blant annet navn som Joey Badass, Jake Bugg, Macklemore & Ryan Lewis, 2 chainz og Kings of leon. Det var fantastisk stemning gjennom alle konsertene, men det var nok en som skillte seg litt ekstra ut. Det var selvfølgelig Macklemore. Han tok bokstavelig Hove med storm og det virket som at Ben Haggerty likte publikumet han fikk her på sørlandet. Konserten besto av masse kjendt musikk, utkledning og ikke mist stagediving, der han lot seg bli bært av publikum. 

Klokken passerte 03.00 før jeg var hjemme, men det er vel noe som følger med når man er på festival. Nå er det bare få timer til jeg skal på første jobbvakt på fergia og skal da jobbe fra 23.00 - 04.00 de neste dagene. 

Macklemore: ca. 6000 ivrige festivalmennesker

Kings of leon: ca. 12 000 ivrige festivalmennesker
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits