KLAR FOR IRONMAN 70.3 HAUGESUND

I morgen går ferden mot Haugesund og IronMan 70.3. I år er dette arrangementet både NM langdistanse triathlon og  kvalifisering til IronMan 70.3 Las Vegas som for så vidt også er VM. 

Nå er sykkelen vasket, skoene er kastet i  baggen og våtdrakta er fikset for hull. Formen virker bra og jeg ser frem til startskuddet som avfyres søndag morgen kl. 08.00. 

Nå håper jeg bare det blir bra vær og mye tilskuere i Haugesund by, for dette kommer til å bli en folkefest uten like. Landets beste triathleter på langdistanse stiller og det er også flere internationale triathleter som skal stille til start. Nå er det bare de aller siste forberedelsene som mangler før jeg er 100 % klar for turen. 

Etter dette arrangementet vil det komme mange fine bilder på bloggen og etter fjordårets opplevelse av dette arrangementet håper jeg at årets arrangement topper.


Én kommentar

06.07.2013 kl.11:49

Lykke te!! Dette klare du :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits