IRONMAN 70.3 FINISHER

Da har jeg akkurat stått opp etter å ha hatt en fantastisk natt med 14 timers søvn. 

Gårsdagen var helt knall. Vi fikk mellom 15 og 20 grader i lufttemperatur og etterhvert som dagen gikk ble bare været finere og finere. Selv om man er 100 % konsentrer når man driver på å konkurrerer, går det ikke ann å se bort ifra den fantastiske stemningen som ligger rundt arrangementet IronMan. Både under svømmingen, syklingen og ikke minst under løpingen, er det mange tusen mennesker som står og heier på deg. Alt blir selvfølgelig toppet når det er barn som står og rekker ut hendene for å få en high five av deg. Dette får meg til å føle meg som en skikkelig idrettsstjerne. 

Så hvordan gikk konkurransen egentlig ?

Svømmingen gikk ok. Til tross for at jeg fikk slått av meg svømmebrillene mine bare sekunder etter start, klarte jeg å hente meg godt inn igjen og klarte å svømme den 1900 meter lange svømmeløypa på 27 minutter og 7 sekunder. Jeg må si at det er takket være mine gode svømmebriller at jeg klarte å komme så fort i gang med svømmingen igjen etter de ble slått av. Jeg trengte bare å gi dem et lite vipp så gikk vannet ut og de plaserte seg nesten automatisk perfekt til ansiktet mitt igjen. Jeg brukte Zoggs sine toppbriller Predator Flex.

Syklingen gikk også veldig bra, men etter rundt 40 kilometer var det ett eller annet som datt av. Jeg vet ikke hva det var, men trodde kanskje det kunne være karbonhjulet mitt som sprakk. Jeg har sett over sykkelen, men kan foreløpig ikke finne noe galt. På grunn av dette måtte jeg sykle litt mer defansivt og dette påvirket selvføgelig tiden litt. Jeg gikk inn til T2 (sjiftesone 2) etter 2 timer 38 minutter og 49 sekunder på sykkelen. Til torsdag skal jeg ha en full sykkelsjekk hos Sport 1 Tvedestrand.

Løpingen gikk også ganske bra. Da jeg begynte med løpingen virket det som om jeg skulle få masse kramper. Heldigvis ble ikke dette realitet. Musklene var stramme hele veien, men jeg fikk ikke noe problemer med kramper. Jeg løp den 21 kilometer lange løypen på 1 time 29 minutter og 7 sekunder.

Totaltid på hele IronMan 70.3 Haugesund ble da: 4 timer 39 minutter 32 sekunder.

For dere som lurer på hvor lang denne konkurransen var så er den:

1,9 km svømming

90 km sykling

21 km løping

Her er noen bilder fra konkurransen:

Klokka er 04.45 og jeg gjør meg klar for frokost før turen går opp til startområdet der de siste forberedelsene skal gjøres. Det er viktig med riktig inntak når man konkurrerer og Enervit sine produkter er av høy klasse og jeg anbefaler disse produktene på det sterkeste.

Denna karen her er en seig type. Glenn sliter med beina men klarer å bite tennene sammen og fullføre IronMan for første gang. 

Dette er også imponerende. Første som fullfører IronMan 70.3 Haugesund men protese.
 

Én kommentar

Kristoffer

08.07.2013 kl.17:19

Utrolig bra gjort!! Du e god!!!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits