NEW BALANCE TILBAKE I HYLLENE
Her er et skotips for deg som ønsker deg en god mengdetreningssko til løping og triathlon. Da jeg fikk Sport 1 Tvedestrand som sponsor, fikk jeg beskjed om jeg kunne tenke meg å prøve New Balance. Dette er et typisk løpemerke som var veldig populært for noen år tilbake før det forsvant fra butikkhyllene. Nå har merket endelig funnet veien tilbake. Jeg var først noe skeptisk til å bruke New Balance siden jeg tidligere bare hadde brukt merker som Nike, Puma og Adidas. 

Jeg fikk med meg ett par hjem for å teste de ut og se om dette merket var noe for meg. 

Siden jeg i utgangspunktet helst trener med lettvektsko hadde jeg i tankene at denne skoen ville være altfor tung for min del. Dette var noe jeg i senere tid fikk motbevist. Med sine 271 gram er dette en solid sko som du kan bruke en hel sesong om ikke fler. Mine meninger om skoen er at den er slitesterk og stabil .

Man kan like gjerne bruke denne skoen i konkurranser som på trening. Jeg brukte denne skoen under Hove Tri i år. Eneste endringen jeg gjore var å sette på triathlonlisser.

Viktig: Ut i fra mine erfaringer mener jeg at det er lurt å kjøpe seg nye løpesko for hver sesong. Dette er på grunn av  at dempeeffekt taper seg som regel etter en sesong (dette gjelder alle sko). Skoen kan se fin ut, men dersom ikke dempeeffekten er der vil det kunne føre til skade. Bortsett fra ett untak og det er hvis du løper forfot.

Litt basisinfo:

Merke: New Balance Baddeley 890v3

Vekt: 271 gram

Type sko: Mengdetreningssko

Pris: ca. 1200 kr

Hvor kan man få kjøpt denne skoen: Dersom du bor på sørlandet har de den hos Sport 1 Tvedestrand. Dersom du ikke kommer deg dit, har de den mest sansynlig i en Sport 1 butikk i nærheten av deg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits