ZOGGS I BASSENGET

Jeg må igjen beklage for at det har vært meget lite skriving i det siste. Jeg har igjen flyttet opp til Bø der jeg starter på mitt siste år på idrett bachelorstudiet. Dermed har mye av tiden min gått med til å flytte inn i ny hybel og gjort meg kjent med fagene jeg skal ha i løpet av året.

Men nok om det. I dag startet jeg dage men en fantastisk frokost som besto av eggerøre med noe sunt på toppen. Etter denne gode frokosten bar turen videre ned til styrkerommet der en real bein og mageøk sto for tur. 

Etter to timer med styrke var det på tide med litt næringspåfyll før dagens siste økt sto for tur, 2500 meter svømming. I dag hadde jeg på meg favourittsvømmebrillene mine, Zoggs Ultima Air. 

Nå er det bare tid for litt nattmat før senga står for tur.Én kommentar

Julie Sævik

24.08.2013 kl.11:02

så gøy :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits