EN PERFEKT DAG

I dag har jeg hatt en hel fridag der jeg slapp å tenke på alle forpliktelser. Jeg sov til jeg våknet, brukte god tid på frokosten og resten av dagen gikk med på trening med Cathrine. 

Cathrine er ei ivrig og hyggelig jente som trener på Gullbring hver eneste bidige dag, 365 dager i året ;). Det som er så kult med denne jenta er at uansett hvor tung treninga er, hvor vodt det gjør, så er altid humøret hennes på plass. Hun får oss instruktører til å le oss skakke. Cathrine har et lite problem ! Hun blir aldri støl !!

Derfor tok jeg henne med på en av mine mageøkter i dag, og forhåpentligvis har jeg klart å gjøre slik at hun kjenner det i morgen. 

Da dagen nesten var omme mekka Rune middag til oss mens jeg dusjet. Kan man få det mer luksus ?

Så alt i alt vil jeg si at jeg har hatt en perfekt dag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits