GOD MORGEN, HARD TRENINGI dag begynte ikke dagen min så helt topp. Jeg våknet opp og merket at jeg var begynt å bli syk. Dette var jo noe som ikke passet meg så bra, nettopp fordi det bare er 3 uker igjen til Oslo maraton. Til tross for vond hals og tett nese var det nybakt brød i brødbakermaskinen. Jeg mekka en digg frokost og vandret videre til skolen for noen timer med idrettspedagogikk.

Etter skole var det på tide å kjøre tre gruppetimer. I dag valgte jeg å skrive litt om den siste, Cross X. Det var bare tre stykker som møtte opp i dag, men pågangsmotet og innsatsviljen var på topp. Jeg hadde laget en meget hard workout som de alle klarte å gjennomføre på under 45 minutter, noe som er en knallsterk tid. Spesiellt vil jeg skryte av Gine som sto på selv om hun hadde mest lyst til å gi opp. Hun sto på, bet tenna sammen og fullførte med stil. 

Megabra jobbet dere tre som var med.

Jeg håper og se flere på denne timen fremmover :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits