I VINDEN¨

I dag var jeg " i vinden" som min gode venn Eirik kaller det. Jeg fulgte både han og Torbjørn på en 10 hulls improvisert frisbeegolfbane. Jeg har aldri vært noen racer på dette med å kaste frisbee, men konseptet med å blande frisbee og golf tror jeg er det lureste noen, noen gang har gjort. For gøy er det så absolut. 

Gjennom hele runda i dag lå vi rimlig gjevnt og jeg må innrømme at flaks er godt å ha med seg til tider. Etter nesten 45 minutter med frisbeekassting var det Eirik som dro det lengste strået og vant dagens runde. 

For dere som aldri har prøvd dette er det en varm anbefalning. Det er sosialt, spennende og man kan til tider bli litt i overkant engasjerende ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits