FORMEN KOMMER


Etter flere dager med sykdom begynner kroppen å føles ok ut igjen. Siden det bare er 13 dager igjen til Oslo Maraton er det desto viktigere at jeg henter inn den treningen jeg har gått glipp av de siste dagene. Derfor er det klart for en liten intervalløkt på tredemølle i dag. Jeg tror jeg skal begynne litt rolig og kjøre en 5 x 2 minutter. Fokus her er steglengde og høy puls, derfor velger jeg å kjøre økta med høy fart og ingen stigningsprosent. 

Jeg har også lovet min sponsor (Sport 1 Tvedestrand) at jeg skal løpe med mine nye lettvektsko. Skoene er New Balance RC5000. Disse skoene går for å være verdens letteste løpesko. Mine sko i størrelse "ski og en halv" elle 45,5 veier knappe 104 gram. Jeg testet dem for første gang i går, men da bare i 13 minutter. I dag blir det nok rundt 45 minutter.

Mer om disse skoene kommer etter jeg har fullført min første maratonkonkurranse 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits