HARDCORE WOD
I dag hadde jeg fri fra skolen og dermed brukte jeg dagen til lesing av skolestoff og selvfølgelig trening. I dagens innlegg vil jeg først fortelle litt om WODen jeg kjørte i dag før jeg skal gi dere et lite tips på en fin mageøkt man kan avslutte treningsøktene sine med.

WODen jeg satt i gang med i dag vil jeg kategorisere som rimelig krevende. Grunnen er rett og slett fordi øvelsene har visse krav til teknikk og man kan dermed ikke ha et fokus på raskest mulig tid men korrekt teknisk utførelse. Den besto av to øvelser som jeg i utgangspunktet synes er vankelig teknisk men som har god effekt når man får teknikken til. Øvelsene jeg snakker om er markløft og clean.

WOD:

10 runder av:

5 x Markløft (100 kg)

5 x Clean (60 kg)

Tid: 14 minutter 11 sekunder

Mageøkt til dere lesere:

3 runder av:

10 x Vanlige sit-ups i rolig tempo

20 x Atomic sit-ups

20 x Russiantwist

10 x 2 Diagonal sit-ups (begge beina er nedi bakken, hold den ene hånda på magen og den andre brukes som pendel og fartsarm, berør motsat tå med hånden)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits