FOAMROLLER I POSTEN

Jeg har i en lang periode nå trent mye intervaller. Hensikten med intervallene er å bygge opp VO2 og trene på løpssteg. På grunn av denne perioden med hard trening har beina mine blitt ekstremt såre, tunge og støle. Derfor valgte jeg å slå til med en Foam Roller.

Nå har jeg arbeidet en del med Foam Rolleren og sårheten begynner å forsvinne, beina begynner å løsne og jeg tror at beina kommer til å være i toppform frem til neste helgs Oslo Maraton. Det er første gang jeg skal løpe maraton som konkurranse og jeg var så smart å sette meg opp i Menn pulje 1. Dette er pulja som mange av de beste løperene i landet starter i, og jeg kan vel si meg noe i overkant nervøs.

Planen min for hvordan jeg har tenkt å legge opp Maratonetløpet mitt kan dere lese om i løpet av neste uke.

Ha en fortsatt fin dag helg.

 

3 kommentarer

s0th

14.09.2013 kl.11:39

den følelsen når du har ventet på noe i posten en stund også får det :)

Bård even

14.09.2013 kl.13:28

Om jeg bestiller 1, kommer det med bruksanvisning? jeg hører at den funker utrolig bra!

Sondre (Ironfitness)

14.09.2013 kl.14:35

s0th: Ja, det er helt fantastisk. Er nesten som når man venter på å få pakker på julaften ;)

Bård: Det følger dessverre ikke noen brukanvisning med Foam Rolleren, men man finner mage gode instruksjoner både på youtube og google ;)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits