MIL ETTER MILNå nermer det seg snart Oslo Maraton og formen begynner å bli bra. Som oppladning til løpet har jeg vært streng med både kosthold og trening. Tiltaket jeg har gjort i forhold til kodthold har vært å kutte en del karbohydreter. Treningen har for det meste gått i intervaller frem til nå. I går kjørte jeg en overgangsøkt der fokuset skal endres fra løpsintervaller til mer rolige langturer. 

Gårsdagens økt var en 22 kilometer tredemølle økt som inkluderte en pyramideintervall midt i. Denne intervallen ble gjennomført slik:

1 min - 20 km/t

2 min - 19 km/t

3 min - 18 km/t

4 min - 17 km/t

5 min - 16 km/t

5 min - 16 km/t

4 min - 17 km/t

3 min - 18 km/t

2 min - 19 km/t

1 min - 20 km/t

Mellom hvert drag hadde jeg 2 minutters pause

Videre fremmover nå vil fokuset være å få i meg masse karbohydrater (karboloading) frem til fredag for å fylle godt på karbohydratlagere. Jeg vil også fortsette med rolige tredemølleøkter for å fortsette å tilpasse konkurranseskoene mine. De siste to ukene har jeg brukt rundt 70 kilometer på tilpassning av skoene og jeg vil tørre å påstå at de nesten sitter som smurt til føttene mine. 

Sommerfuglene begynner også å flakse inni magen min nå, men det kan jo tyde på at kroppen begynner å bli klar for lørdagens løp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits