TEASERI dag ville jeg bare lage en liten teaser på hva som vil følge de neste ukene fremover. Planen er at jeg skal snakke/intervjue noen personer som jeg mener bør få et innleg på bloggen min. Personene jeg skal snekke med er mennesker som jeg både trener, coacher og/eller trener med. Noen av personene jeg skal snakke med har ambisjoner om å oppnå noe i fremtiden, mens andre har kanskje klart å oppnå sine mål. 

Først ut blir Richard Arntsen som for første gang skal stille i Atletic Fitness under Stavanger open førstkommende lørdag (21. september). Han har i rundt ett semester nå trent for å stille. Dere kan i mitt neste innlegget få et innblikk i hvordan Richard sitt syn på fitnessporten er og dere vil selvfølgelig også få noen gode treningstips. Denne karen vil det bli skrevet om enten i kveld eller i løpet av morgendagen.

Videre er planen å snakke litt med Michael Reinboth. Denne karen har kvalifisert seg til VM i IronMan (triathlon). Denne triathlonkonkurransen vil ta plass på Hawaii den 12. oktober. I denne konkurransen skal Michael konkurrere mot verdens beste triathleter. Det jeg også glemte å si er at denne maskinen er også læreren min.

Så det er ingen grunn til ikke å følge med på bloggen de neste ukene ;)

Ha en fortsatt flott dag :D

Bildekilde:http://www.pinterest.com/skeeterwoods/training-quotes/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits