KLAR FOR OSLO MARATON


Nå er det ikke mange timene igjen før jeg skal kaste meg i det ! 

Oslo Maraton skal fullføres. Løpet er 42 kilometer langt og går gjennom Oslos gater. Jeg kjenner nå at sommerfuglene i magen min begynner å fly rimlig bra. Nervene har kommet skikkelig og jeg kjenner at jeg rett og slett er dritnervøs for dette løpet. 

Målet mitt er å fullføre maratonet på under tre timer, noe som vil si at jeg må holde en gjennomsnittsfart på rundt 14 km/t. 

Tross all nervøsitet har jeg og pappa vært ute og spist en god middag, pluss at jeg har gjort klart alt som skal gjøres klart til morgendagen. 

Jeg vil i forkant av dette løpet igjen takke Sport 1 Tvedestrand som gjør slik at jeg har godt løpsutstyr og riktig ernering under dette løpet.

Én kommentar

Veronica Strand

21.09.2013 kl.11:36

Lykke til. Vi heier på deg..:)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits