OSLO MARATON FULLFØRT
Nå var jeg så heldig at jeg klarte å fullføre Oslo Maraton på en tid jeg selv var veldig fornøyd med. Til tross for et bra løp, har jeg noen innrømmelser å komme med.

Jeg hadde etter råd fra min far, lærer, venner også videre bestemt meg for å kjøre en negativ splitt. Det vil da si å kjøre andre halvdelen av maratonen fortere enn den første. Uheldigvis var det bare en tankegang. Det viste seg nemlig at jeg ble litt i overkant engasjert/ivrig og løp første delen av maratonet (21 km) på 1 time og 17 minutter, noe som bare er 2 minutter bak min personlige rekord på halvmaraton. Det gikk lett og fint helt til jeg kom til 30 kilometers passering. Beklager så mye.

Resten av løpet vil dere få høre om senere når jeg har fått bildene av pappa. Han tok nemlig med seg kameraet til Arendal og dermed har jeg ingen bilder å legge ut. 

Dagene etter maratonet har gått med til å sove ut, spise godt og ikke minst begynnt treningen igjen. I dag har jeg hatt litt styrke for overkropp, samt en 1000 meters svømmeøkt.

Jeg må også beklage at ikke jeg har fått skrevet om Richard enda, men det kommer.

Ha en fortsatt flott kveld :)

kilde: http://consortmaraton.blogg.no/,

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits