SYKT SJUKT

Nå har jeg blitt ferdig med å intervjue Richard Arntsen som i for få ukes siden stillte opp i Atletic Fitnes under arrangementet Stavange Open dar han endte på en flott 6. plass. I morgen kommer det ut et flott blogginnlegg samt noen fine bilder fra konkurransen. 
I dag har jeg også vært på jobb og fikk litt tid til å se på noen fatastiske treningsvideoer på youtube. Plutselig dukket det opp noe som fikk kroppen til å sprudle og hårdene på armen til å reise seg.

Jeg har aldri vært en stor fan av cheerleading men det var inntil i dag når jeg fikk se denne filmen. Filmen fikk meg fra å synes at cheerleading var en tullesport til å synes at det er noe av det kuleste som finnes. Måten gutta trikser rundt med jentene er heeeeeeeeeelt syk. Ta en titt og bli inspirert !


Kilder:

https://www.facebook.com/events/511259748915570/permalink/556834731024738/

http://www.youtube.com/watch?v=kdsioXA9rAQ

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits