FINN MOTIVASJONEN

Her er en video jeg vil anbefale dere til å se dersom du sliter med motivasjon til å trene. Jeg har lagret denne videoen som en favouritt og ser den hver gang jeg er umotivert. Når filmen er ferdig sett, tar det ikke lange tiden før jeg er i gang med treningen og da med høy kvalitet. 

Jeg så den senest i dag. Grunnen var fordi jeg sliter med et vodt kne og kunne dermed ikke kjøre den planlagte treningen. Etter filmen gjorde jeg meg kreative tanker og kjørte på med en økt som fungerte vel så bra og jeg kunne si meg fornøyd med dagen. 

Kanskje det i bunn og grunn handler om å tørre å bryte noen faste rutiner iblandt og bevege seg utenfor sin egen komforsone. Kanskje det er akkurat der du finner din motivasjon. Det handler om å trigge sine psyke og motivasjon og dermed bli mer motivert. Det er akkurat det jeg føler denne filmen gjør.

Ta deg fem minutter og kjenn selv om du blir like treigget som meg til å trene.

Kilde:http://www.youtube.com/watch?v=lsSC2vx7zFQ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits