HUFF DA
Nå har det seg slik at jeg har hatt besøk av min kjære i helgen og dermed ble det dårlig med bloggskriving. Dette beklager jeg på det sterkeste. Jeg skal videre fremmover prøve å skrive mer gjevnlig. I løpet av de neste dagene vil det komme litt forskjellige spennende innlegg. Dere vil endelig kunne få se bildene fra Oslo Maraton, dere vil få høre om Erik som hadde et ønske om å bli strerkere og mer markert frem til sommeren i fjor og hans treningsoppsett som jeg hadde lagt opp til han, samt litt andre godbiter. 

Jeg ønsker også at dere lesere sender inn spørsmål om ting dere kunne tenke dere å høre litt mer om eller engasjerer dere i mine innlegg. Det er sikkert mange av dere som sitter inne med mye kunskap som jeg kan utvikle meg på. 

kilde:https://www.google.no/search?

Én kommentar

07.10.2013 kl.18:54

Hei Sondre:-)

Jeg bare lurer... Når begynte du å trene? Og med hva?

Og hva fikk deg til å satse på triathlon?

Og takk for flott blogg!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits