FOTOSHOOT MED AXT

I dag har jeg vært så heldig å få lov til å være med tre kamerater ut i det fine høstværet for å ta noen bilder for et nytt slyngemerke som nå har ankommet det norske markedet ! AXT er på full fart inn, og du vil sikkert høre mer om dette produktet i nermeste framtid.

 Dagen i dag gikk mye til å ta bilder og utforske alle mulighetene vi hadde med dette slyngesystemet. Tidligere har jeg ikke vært noe slyngemenneske, men etter å ha sett og prøvd dette produktet og hvilke muligheter man har med det, ser jeg fort at dette kan fungere toppers som et ekstra supliment til min trening. 

Det jeg likte med dette produktet er at det er lite, anvennelig og man kan henge det opp hvor som helst. Jeg irriterer meg ofte over at jeg ikke får trent når jeg er på ferier eller liknende. Med AXT kan man henge opp slyngene og starte treningen. Det medfølger også et døranker slik at man kan feste slyngene i en dør og trene. 

Så nå er det ingen begrensninger for trening, man kan gjøre det hvor som helst !

Dersom dere liker min blogg bør dere også ta en titt innom kompisen min sin blogg. Dette er en av gutte jeg lekte meg med på fotoshoot i dag: http://trikingnor.com/2013/10/08/fotoshoot-i-cross-gym/

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits