LØPSMOTIVASJON

Mange mennesker lurer på hvordan jeg klarer å motivere meg til å løpe og drive triathlon over lengere distanse. Her er en god kort forklaring !


IronQuote: Go early, go hard and get more !

Én kommentar

Helene

13.10.2013 kl.01:26

Hei!!!!!!!! Først av alt at dennna blogggen er den meste originale bloggen på heile denne siden, hundre prosent ærlig! Jeg vil bare si unnskyld for at jeg ike har postet komentarer de andre gangene jeg har vært her men noe gannger så er jeg børe littegrann utslitt så ender man opp med å glemme det. Fordi det er sinnsykt manga freke sender inn komentarer. Jeg har nemlig selv fått slemme kommentarer før når jeg hadde bloggg. Det var utrolig sårende. Jeg håpper dypt at du ike får noen dumme kommentarer og at du får sinnsykt mange flere flotte komentarer. Siden jeg har lagt ned blog tenkte jeg at jeg skulle poste ein link til ein konkk som jeg nettopp har blitt med på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig sterkt at jeg vinner, men flaksen med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært kjekt om du testet den!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits