500 LIKES ER IKKE ALLTID POSITIVT

  

På søndag var det feiring av CF gruppa til Ændal. Gruppa hadde nemlig fått 500 likes på facebook og dermed var det en av gutta som kom med den "fantastiske" ideen om å feire dette med en helt spesiell WOD. Konklusjonen ble derfor at vi skulle gjennomføre 500 burpees på tid. Med andre ord, gjøre en øvelse man ikke er en stor fan av i rundt en time. 

For de resterende som ikke ble med på burpeesa var det satt opp en annen rimlig hard WOD som ble fantastisk gjennomført.

Selv følte jeg at selve WODen på søndag gikk greit, men det var helt til mandagen slo inn. Kroppen var helt ødelagt og når det da sto bein på programmet, kan man vel si at mandagen ble noe tyngre og mindre motiverende enn vanlig.

Når jeg nå ser på treningsopplegget mitt for morgendagen og ser at det står CrossFit, merker jeg at det danner seg en klump i halsen. Men man må ikke grue seg for tidlig, det er jo hele 7 timer til den skal gjennomføres !

Sleep tight !

Sjekk ut og LIKE:

https://www.facebook.com/pages/Crossfit-Ændal/341912132606159?fref=ts

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits