FÅ DAGER IGJEN !

Nå er  det få dager igjen til jeg kan prøve å melde meg på Norseman Extreme Triathlon. For å kunne få billett må jeg være med i trekningen sammen med et tusentalls andre og det regnes at man har ca 1/6 sjanse for å få bilett. Jeg er per dag i dag veldig motivert til å være med på denne extremt tunge utfordringen. Men jeg nevner igjen at det både er dyrt å delta, samt veldig , veldig vanskelig å få plass. 

Om to uker får jeg beskjed om jeg er en av de heldige utvalgte som får lov til å stille til start i 2014.

Er svaret positivt ,begynner hardtreningen mot Norseman for fullt !

For de som ikke vet hva Norseman er:

Norsman sies å være verdens tøffeste triathlon. Man svømmer først 3,8 km, for deretter å sykle 180 km før man til slutt skal løpe de siste 42 km i retning Gaustatoppen som er målet.

Sjekk ut disse filmene her og få et lite inntrykk av arrangementet ;)

 

3 kommentarer

Frank

17.10.2013 kl.00:06

Melder meg frivillig til støtteapparat isåfall ;)

Monica

17.10.2013 kl.11:23

Lykke til! Håper du får være med. Skal bli spennende å følge med.

Caroline Therese

27.10.2013 kl.14:58

Sater på at du får plass. har fulgt med på Norseman på tv tidligere, og det er helt syykt å se på! blir så vanvittig imponert..... :) Må være kult å ha trenings-CVn .

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits