OSLO MARATON

Hei og hopp !

Her kommer det et lite blogginnlegg fra Oslo maraton.

Jeg våknet 05.00 på byporten Radison hotell. Dagen var kommet og det var klart for min første maratonkonkurranse, Oslo maraton. Formen føltes god ut og kroppen var sykt klar for bare å sette i gang på de 42 kilometerene. Hele den siste timen før start jogget jeg rundt i men helt egene boble. Linking Park var på headsettet og jeg prøvde egentlig bare å være helt rolig og forberede kroppen på det som skulle komme. 

10 minutter før start hiver jeg av meg oppvarmingstøyet og løper bort til startstreken og stiller meg på første rad. Jeg hadde på startstreken en samtale med pappa om hvordan vi skulle gjøre det ang erneringsinntak, som var gels og energibarer som jeg hadde fått av min gode sponsor Sport 1 Tvedestrand. 

Nedtellingen startet og BANG !!!

Nå var løpet i gang. Jeg startet med av veksle på de tre første plassene og min tanke var å løpe slik at jeg fikk en negativ splitt. Det vil si at jeg løper siste halvdelen av løpet fortere enn første. Det var en tanke som jeg fort måtte gi slipp på. Første halvmaraton gikk unna på rett i overkant av 1 t 17. Min siste halvmaratonen trenger vi ikke snakke så mye om. Jeg krysset målstreken etter 2 t 56 min og sier meg med det godt fornøyd. Målet var å komme under 3 timer og det klarte jeg. 

Hvordan ble denne tiden seendes ut på resultatlista ?

I min klasse fikk jeg en 2. plass av rundt 80 og totalt sett fikk jeg en 69. plass.

Nå ser jeg bare frem til neste års Oslo Maraton der jeg håper på å sette ny personlig rekord.

Jeg har også satt i gang å trene to jenter som ønsker å fullføre Oslo Maraton neste år og håper på at de vil holde meg med godt selskap under neste års løp.

"Dette er viktig"

"Kl. er alt for tidlig"

"Klar til start"

"Her går jeg litt for hardt ut"


"Wii, underholdning i løypa ;)"

"Pappa er klar med proviant"

"Lonesome traveller"

"Finisher"

"Gøy når det er kjentsfolk som heier på deg ved målstreken"
"Nomnomnom"

Som jeg liker å si: Tipp, Topp, Tommel opp ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits