KUNST FOR EN TRENINGSNARKOMAN

Man kan jo si at kunst er flotte saker. Man finner kunst over alt hvor vi går: På hybeler, i hus og hjem, på hytta, på gata osv. Her på hybelen i Bø er vi tre som bor sammen og vi har selvfølgelig klart å invistere i litt kunst for å skape litt atmosfære i hverdagen. Meeeeeen, man kan vel si det slik at hva man deffinerer som kunst er helt opp til ett hvert enkeltindivid. 

Jeg bor som sagt sammen med to flotte personer (Guri og Rune). Guri liker å pynte med lys, blomster, vaser og krukker, mens Rune og jeg er vel litt mer typene som synes at sportobjekter kan brukes til alt, og da også som kunst !

Dersom du en gang kommer inn i hybelen våres, vil du kunne finne sykkel på veggen og kettlebells i vinduskarmen. 

Hvorfor ikke ?

Sykkelen er lagt bort for utendørssykling og blitt flyttet inn på rulla. Når ikke den er i bruk, henger jeg den på veggen. Dermed fungerer den både som treningsobjekt og også som kunst. Det samme gjelder forsåvidt kettlebellsa også.I bunn og grunn synes jeg jo det ser litt kult ut også.

Slik ser det ofte ut i andre hybler eller leiligheter.

Slik ser det da ut hos oss.
Én kommentar

25.10.2013 kl.18:25

Hei Sondre:-)

Jeg har nå mått stå over løpetrening i noen mnd, grunnet skade.

Nå er beinet mye bedre, og jeg har lyst å prøve meg på tredemølla igjen.

Alle sier at jeg bør begynne forsiktig, men hva er egentlig forsiktig?

Også lurte jeg på: kan du komme med ett forslag om hvordan jeg trene meg opp igjen?

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits