RØK EN SENE UNDER SVALANDSGUBBEN

Som sagt tideligere i dag begynte helgen helt fantastisk med en flott hyttetur med kjæreste og gode venner på Bortelid. Helgen bydde på grillkos, god mat, fine turer og ikke minst så var alias på plass.

På søndagen reiste jeg og Tonje nedover mot Birkeland hvor jeg skulle løpe Svalandsgubbe. Dette er et fantastisk løp som går gjennom drøye 27 kilometer med flott natur, mye myr og masse søle.

Jeg startet løpet veldig bra og hadde skaffet meg en god plassering i løpsfeltet. Da det nesten gjensto 15 kilometer av løpet skulle vi ned en lang grusbakke og det var her det skjedde. Jeg satte opp farten og økte steglengden. Jeg fikk en god fart og følte det gikk veldig bra. Da jeg nermet meg bunnen av bakken trøkket jeg på en stein som var løs, og steine føk vekk fra beinet mitt. Dette førte til at beinet fikk stor vridning sidelengs og jeg hørte et KNEKK.

Jeg fikk sakket farten med ett par skritt før jeg kollapset og ble liggenes på bakken. Videre gikk turen til Kristiansand sykehus med sykebilen som i dette tifellet ble bagasjerommet på en stor varebil.

Etter 30 minutter med biltur ble jeg tatt imot på akutten og fikk tatt rønken av foten. Jeg lå og håpet på at ikke det var noe alvorlig, og når svarresultatene kom må jeg si jeg ble glad. Legen sa at de ikke kunne se noe brudd, men at det mest sannsynlig var en sene på utsiden av ankelen som hadde røket. Med denne skaden må jeg sannsyneligvis humpe rundt med krykker i en 2-6 ukers periode og ikke trene noe serlig som belasster beinet.

Men man må jo se det positive i tung. Nå får jeg da god tid til skolearbeid.

ATXen min kommer også godt med, nå som jeg skal drive med skadeopptrening. Følg med på bloggen videre og dere vil få se hva kreativt jeg gjør når ett av beina mine ikke kan brukes.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits