AXT MODELLNå har det seg slik at jeg og min gode venn Frank (trikingnor.com) for en tid tilbake ble spurt om vi ville være modeller for et treningskonsept som heter AXT. Dette var et merke som skulle starte opp og ha et stort fokus på hjemmetrening / alternativ trening. Vi fikk da beskjed om at vi ville bli brukt i plakater, brosjyrer, nettside og liknende. 

Når jeg i dag svippet innom nettsiden for å se hvordan det så ut, fikk jeg meg en fin overraskelse. Nå er det kommet bilder opp på nettsiden der jeg og Frank leker oss med slynger. 

Jeg har tidligere ikke vært noe fan av slyngetrening, men etter jeg prøvde dette produktet bruker jeg det gjevnlig som en del av min trening. Det som er så genialt med det er at man kan for eksempel henge det opp i trappa, feste det i døra og begynne treningen. Man kan også feste slyngene rundt objekter og være kreative. Jeg fester det ofte til forskjellige hjul og løper intervalldrag med det. Nå som jeg er skadet bruker jeg det til å trene overkropp hjemme. Jeg hiver slyngen rundt et trappetrinn og kjører på. 

Det som er det beste med slyngene er at det er så lite og greit å ta med seg, så enten om jeg er på ferie eller bare reiser hjem på helgetur får jeg plass til treningsutstyret (slyngene) i baggen.

Sjekk ut siden og bildene !!!

www.yp2tm.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits