NORSEMAN EXTREME TRIATHLON

Cotagecheese, veniljekesam og syltetøy er for meg en optimal start på dagenfør jeg skal sette i gang med en treningsøkt. Energien var på topp og sommerfuglene fløy ekstra villt i meg i dag. Det var fordi jeg visste at i løpet av dagen ville jeg få beskjed om jeg ble med på neste års Norseman eller ei.

Etter mange dager med sommerfugler i magen fikk jeg endelig svar på om jeg kom med på neste års Norseman Extreme Triathlon. 

Svaret var ikke akuratt det jeg hadde håpet på. Jeg fikk en mail der det sto at jeg desverre ikke var en av de heldige utvalgte som fikk lov til å være med neste år. Det er selvfølgelig veldig kjipt men, men dersom man lar en slik filleting bryte ned motivasjonen og hindre deg i videre utvikling vil større ting kunne gå tapt. Man må heller klare å se lyst på det !

2750 kroner er spart i startkontigent og disse pengene kan jeg bruke på andre konkurranser som jeg også vil delta på neste år. Planleggingen for neste sesong er herved i gang !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits