STARTEN PÅ NYÅRET ER ALLTID TYNGST

I dag var det ikke bare starten på bloggen igjen, det var også starten på hardtreningen 2014. Jeg har fra i fjor av gjort det til en vane å gjennomføre 26 kilometer løp og 10 km svømming. 

Dagen startet med en energirik yoghurt ala Sondre beståendes av yoghurt naturell, cottagecheese, honning og korn før de første 13 kilometerene skulle tilbakelegges. Med god musikk på ørene, startet turen med et behagelig tempo, 10 grader og opphold. Kroppen føltes super og beina gikk nærmest av seg selv. 

 


Da jeg ankom Frolandia etter nærmere 1 time og 30 minutter med løp var det bare å kaste klærene for så å begynne på 100 x 100 meter intervallene. Beregnet tid i svømmehallen var satt til rundt 3 timer. Etter 75 x 100 meter følte jeg fortsatt at kroppen føltes grei og bestemte meg derfor å øke tempoet litt, samt senke pausene. De siste 25 x 100 meterene gikk unna på 1 mitutt og 25 sekunder og pausene var på korte 20 sekunder. Jeg glemte helt bort at jeg skulle løpe 13 kilometer hjem etter dette svømmingen var fullført. Svømmebrillene mine fra Zoggs gjorde jobben i dag og satt helt perfekt gjennom hele økta.Etter nesten seks timer med fysisk aktivitet var det bare å putte hendene i været. Årets hardhausøkt er over og massasjebenken til min lillesøster står klar. Nå er det tid for at hun skal få massere meg de neste timene.

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits