TAKK FOR ALL HJELP

Nå har vi igjen startet på ett nytt år. I året som har gått har jeg fått masse hjelp av forskjellige butikker, bedrifter og mennesker i forhold til utstyr, startkontigenter og gode råd. Hadde det ikke vært for all støtte og hjelp jeg har fått, ville jeg kanskje ikke vært på det nivået jeg er på den dag i dag. Alt av utstyr og støtte / hjelp jeg har fått i 2013 har kommet godt med både under trening og konkurranse. Dette innlegget er en takk for all sponsing og støtte jeg har fått i løpet av forrige sesong. 

Mine sponsorer som har hjulpet meg i gjennom 2013 har vært:

Sport 1 Tvedestrand

Nå er det bare måneder igjen til neste sesong og forberedelsene er allerede i gang. Jeg er også i full gang med å planlegge konkurranseplanen for neste år, og ser frem til Iron Man 70.3 i Haugesund som et stort høydepunkt. Videre er planen å sette opp en rekke triathlon og løp som skal gjennomføres. Plan for konkurranser vil komme etterhvert.

Jeg er klar for en ny sesong og ønsker fortsatt sponsorer. Dersom det enten er tidligere sponsorer eller nye personer/levrandører osv som kunne tenke seg å sponse meg i denne kommende sesongen så tar jeg i mot henvendelser med åpne armer. Dersom sponsorer ønsker å ha meg som sponsorobjekt er det bare å sende meg en mail på sondre.solheim@hotmail.com eller ringe meg på 98852040.

Lenker:

http://www.sport1.no/butikk/4900-sport-1-tvedestrand/

Facebook: https://www.facebook.com/sport1tvedestrand?fref=ts

http://www.yp2tm.com/

Facebook: https://www.facebook.com/axtsport?fref=ts

http://www.zoggs.no/

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits