FIT TO THE LIMIT

I dag har jeg brukt noe tid på å sette opp litt treningsprogrammer for personer jeg er så heldige å få lov til å trene. Da jeg gikk inn for å finne litt inspirasjon på youtube, kom jeg over noen videoer som fikk meg til å få hakeslepp. Dette er trening som gjennomføres med egen kroppsvekt og i mine øyne er de som løfter tunge vekter mye å hente for å holde følge med disse personene. Med denne slags trening stiller det store krav til kropskontroll, muskelbruk og ikke minst en syk muskelstyrke.

Når jeg ser slike filmer gir det meg en stor motivasjon til å trene hardt hver dag for hele tiden å oppnå nye øvelser som stiller større krav til min fysiske form.

Ta en titt og se om ikke du også blir imponert og ikke minst motivert.

 http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

Én kommentar

Bixi Robertsen

25.02.2014 kl.11:18

Noe av det råeste jeg har sett :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits