KRISTINA THE MACHINE

Jeg var så heldig å få lov til å få med meg både Tonje og Kristina på en fin treningsøkt denne søndagsmorgenen. Jentene steppet opp kl. 11.00 for å få kjørt seg skikkelig gjennom et program som er laget for å ødelegge både kropp og psyke. Det første som skulle gjennomføres var en høyintensiv cardioøkt som skulle inkludere vekter som tilsvarte 20-30 % av kroppsvekt og mange, mange repetisjoner. Etter dette konsentrerte jeg og Kristina oss om å gjennomføre rimelig tunge markløft over mange repetisjoner tekninsk riktig. 

Kristina kjørte settene sine bra og klarte å holde fullt fokus på arbeidsoppgavene. Da økta nærmet seg slutten ville hun prøve å makse deadliften sin. Jeg tenkte at jenta var sliten, men staheten til Kristina kjenner visst ingen grenser, og hun avsluttet dagen med 1 RM (repetisjon maks) på hele 100 kg.

Jeg må også si at jeg er stolt av å kunne trene ei jente som er så sterkt mentalt, og gleder meg til de neste tre ukene som jeg kan få lov til å bruke på å trene henne. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits