RUNNING SHOES - Born to run ?

Nå som vinteren har kommet og bakken fryser, tenke jeg å tipse om noen gode løpe sko til dere som liker å løpe ute, selv om det er vinter. Icebug er en svensk leverandør som har kommet med piggsko som har en genial patent i forhold til piggen. Icebug Anima Bugrip er en nøytral løpe sko som er lett i vekt, og gir en god løpsfølelse. Skoen har en vannavstøtende overdel, og følger den naturlige formen til foten. Modellen som kom ut i år har fått noen forbedringer fra fjorårets, den har fått bedre passformen slik at forfoten får plass til å bevege seg, selv om den sitter godt over hælen og risten.

Det som er spesielt med disse piggløpeskoene er yttersålen. Den har 16 pigger som kommer ut og gir deg feste på isen. Men når du treffer asfalten, vil piggene trekke seg inn i skoen, slik at det er gummien rundt piggen som treffer asfalten.

På denne måten vil du kunne løpe trygt selv når det bare er litt is, og du slipper at piggen blir slitt ut av løping på asfalt. 

Piggen vil også gi litt etter, slik at skoen gir en veldig fleksibel følelse, og en får en jevn løpsrytme. Man slipper å være redd for å falle, og kan dermed løpe med senkede skuldre. 

 Anima Bugrip har et drop på 8mm, og en vekt på 235gram i str 38.

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits