LITE MOTIVERT

I dag har hele dagen gått med på å jobbe på den flotte plassen Solsiden PT-senter i Kristiansand. Innimellom PT-timer har jeg i hele dag hatt planer om å gjennomføre en løpsintervall, men kroppen og hodet var ikke helt med i dag. KL. 09.00 var planen å gjennomføre denne økta, men timene gikk og tankene sto på at jeg skulle gjennomføre denne økta, men ingen ting skjedde. Først da klokken nærmet seg 20.00 fikk jeg krabbet meg opp på tredemølla og satt i gang. Det var fire tunge og lange intervalldrag som ble gjennomført. De to første dragene var 1 km lange og på en hastighet på 20 km/t. De to siste dragene var 1km lange og hadde en stigning på 10 %, samt en fart på 14 km/t.

Nå er det snart klart for loppekassa, men først må jeg lage rundt 30 - 40 sunne Ironmuffins til frokosten på Solsiden i morgen. Pluss at jeg har lovet Maren (http://fitliving.blogg.no/) en smak etter våres tidlige cardioøkt kl.06.00. 


(Eple og kanel)

(Blåbær)

(Peanøttsmør og mørk sjokolade)


3 kommentarer

Marthe

20.02.2014 kl.23:12

Oppskrift? :)

fitliving

21.02.2014 kl.19:08

Takk for en herlig økt i dag Sondre :D Du er super, og det er muffinsene også!!

Tine L

25.02.2014 kl.22:45

Nam nam nam!! :D Gleder meg til frokost på fredag på Solsiden!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits