NERVEVRAK

Da var dagen kommet. Det er klart for årets første konkurranse, og jeg må innrømme at jeg er ganske nervøs. I går kveld sjekket jeg ut deltakerene som skulle delta under spicheren triathlon. Da fant jeg ut av at personen jeg slo med bare få sekunder på HoveTri i fjor skal være med. Dette så jeg tilfeldig vis rett før jeg skulle hoppe til sengs. Nattesøvnen ble derfor  litt påvirket av dette, kan du si. Da klokka passerte syv, tenkte jeg at nå var det bare å bite i det sure eplet, og stå opp. 

Men jeg tar det som et godt tegn. Man skal være litt spent og nervøs før konkurranse, det er hvertfall da jeg klarer å holde et godt fokus  og yte opp mot mitt beste. Tiden vil vise hvordan årets første konkurranse kommer til å gå. En ting er sikkert , og det er at det kommer til å møte opp mange spreke sjeler som vil gi 100 % for å vinne. 

kilde: http://sia.no/Treningssenter/Nyheter/2014/Triatlon_heat_inndeling

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits