TIL TOPPS PÅ SPICHEREN TRIATHLON

Da var årets første triathlonkonkurranse over, og i dag var det min tur til å stå på toppen av pallen. Kroppen fungerte ypperlig og nervene jeg hadde forsvant fort da startsskuddet gikk. Før start gikk jeg gjennom en rekke øvelser jeg hadde fått av min muskelterapaut Toni (Solsiden). I tilegg var det viktig for meg å vinne akkurat dette triathlonet fordi på mandag gikk min bestefar bort, og mine tanker var at dette skulle være til ære for han. Så når de tyngste partiene kom, var det akkurat tanken om at denne konkurranse skulle være til ære for ham at jeg fortsatte å kjøre på.

Det var stas å bli norges første til å vinne det første innendørs triathlon som har blitt arrangert i Norge, og jeg har per i dag en rekord som lyder 1 time, 6 minutter og 6 sekunder.Spicheren hadde ordnet et fantastisk arrangement med norges første innendørs triathlon og det var hele tiden en stor fight mellom topplassene. Jeg er mektig imponert over alle de spreke menneskene som var med i dag og jeg håper at Spicheren gjentar suksessen neste år. 

2 kommentarer

fitliving

22.02.2014 kl.23:14

Fantastisk!! Gratulerer :D

Eik

23.02.2014 kl.13:03

Flatt jærn Sondre!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits