GRIT IS THE SHIT

I går reiste jeg inn til Oslo for å delta på kvartalkurs i GRIT. Det var et ekstremt flott kurs med masse flotte mennesker, men jeg må innrømme at det var en lang tur for en time med kurs. 

Dagen startet med at jeg tok buss fra Kristiansand kl.06.00, deretter var det en 5 timer lang busstur inn til Oslo. For det meste gikk turen i soving og treningsplanlegging for kommende praksisuke på Solsiden. Etter en lang busstur kom jeg omsider frem til Oslo. Da var det to timer til kurset skulle begynne, så hva var vel en mer passende anledning til å skrive litt på bacheloroppgava. Jeg okuperte et bord på SATS Spektrum og strødde rundt meg med papirer. Sidene på mac-en føyk unna og vips så var det klart for kurs. 

Vi gikk gjennom noen sentrale treningsting om hva slags trening GRIT var, samt litt teknikk, før vi tok en gjennomgang av det nye GRIT CARDIO programmet. Alt i alt hadde kurset en varighet på ca. en time. 

Etter å ha gjennomført en 30 min knallhard treningsøkt var det bare å labbe ned til bussterminalen igjen og sette seg på bussen, hive musikken på headsettet og legge seg til å sove. Timene gikk, og da klokken var 21 kom jeg inn hybeldøra til min kjære som et slakt. Da smakte det ekstra godt med litt middag fra Kristiansands beste kinarestaurant.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits