CHALLENGE ACCEPTED ?

I dag har det vært en lang men flott praksisdag. Dagen startet med en tung MultiFit økt sammen med Eline, Toni og Alejandro. Etter hele 50 min med MultiFit og 15 min stretching var det klart for en forfriskende dusj og en rekke PT-timer med en rekke sprekinger. Jeg blir skikkelig inspirert når jeg ser disse personene presse seg utenfor sin komforsone, og når det er som tyngst klarer de å pushe seg enda lenger. Det er akkurat derfor jeg synes jobben som personlig trener er så spennende. Jeg får alltid ny inspirasjon og glede av å se mennesker nå sine mål, og ikke minst er det en jobb som aldri blir kjedelig på grunn av stor variasjon. 

I dag tenkte jeg at det igjen var på tide å gi dere lesere en ny treningsutfordring. Dagens økt har et fokus på kroppsvektstyrke og kondisjon. Økta foregår slik at man skal kjøre på med øvelsene konstant i 15 min. Hensikten med økten er ikke at du skal klare hele økta uten pause, men ha kortvarige pauser når det trengs. Du som person skal gjennomføre økta så godt DU kan. Økta ser da slik ut:

Så mange runder som mulig på 15 min.

Lykke til med økta og kommenter gjerne etter gjennomført økt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits