STRENG TONE

Klokka var 04.45 da vekkerklokka ringte i dag og det ville si at det bare var 45 min til jeg skulle møte Maren for en morgenøkt. Jeg merket at kroppen var i god form, men hodet var ikke helt med. Etter 20 min løping begynte jeg å våkne og da var ikke veien lang for å starte på en intervalløkt. Etter en time med løping skulle Maren ture videre på jobb, men rett før hun skulle til å reise fikk jeg en streng tone av hanne.

"Sondre !, hvor ble det av blogginnlegget ditt i går ?"

Jeg sa at jeg dessverre ikke hadde fått tid, men lovet å legge ut i dag.

Men da fikk jeg høre hvordan det skulle være av en litt streng Maren. Jeg fikk beskjed om at jeg MÅTTE legge ut minimum ett blogginnlegg om dagen og jeg MÅTTE bare sette i gang med instagram. Så målet mitt fremmover nå blir akkurat det. Jeg skal oppdatere bloggen min minimum en gang om dagen. I tillegg har jeg også fått has på instagrammen min, så nå er det bare å følge meg på: fit4tri.

Som mange sikkert vet er jeg et surrehue uten like når det kommer til å legge ut gjevnlige blogginnlegg og oppdateringer. Så de siste ukene har jeg fått masse tips av to fantastiske bloggjenter Maren Erdvik (http://fitliving.blogg.no/) og Kristina Andersen (http://www.kristinaandersen.no/) . De lærer meg både små og store triks som kan resultere i en generellt bedre blogg som kan fange et større omfang av lesere. Og tro meg folkens, glemmer jeg en dag å skrive kommer garantert disse jentene til å minne meg på det.
Én kommentar

Tine L

01.03.2014 kl.13:25

Nå får du legge ut noen bilder fra dagens treningsøkt på Solsiden både her på bloggen og på instagram! :D

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits