MultiFit

I dag skulle dagen startes med en real MultiFit økt på Solsiden. I dag var det selveste Alejandro som stod for opplegget og da vet man for det første at det kommer til å bli en god økt, og for det andre at det kommer til å bli knallhardt. Økta besto av 15 øvelser som man arbeidet med i ett min før vi fikk 30 sek pause. Vi gjennomførte totalt tre runder. 

Øvelsene vi kjørte var:

1. Trappeløp m/ 15 kg vest

2. Fightrope

3. Push-ups m/boks

4. Sit-ups på boks

5. Diagonalspark

6. Spartat slam

7. Hoppendes utfall

8. Rygghev

9. Boxjump

10. Clean and squat

11. Skipper`n

12. Pull-ups

13. Spartan-roll

14. Boksing på bagg

15. Montainclimber

Var en gjeng flotte mennesker som deltok og jeg må si jeg var imponert over hele gjengen. Denne runden med øvelser gjorde meg helt utmattet, så det var godt å få i seg en proteinshake da økta var ferdig. 

Nå er praksisen hos Solsiden PT-senter over for denne gang, og i morgen blir det å ta toget opp til Bø igjen. Alle på Solsiden kommer til å bli savnet og man kan mildt si at jeg ser frem til å komme tilbake igjen når sommeren nærmer seg.

Her er noen herlige bilder fra dagens helvetesøkt.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits