BURSDAG

I dag var jeg så heldig å få lov til å starte bursdagen min med en real intervalløkt med Anette. Vi kjørte en tøff pyramideintervall som til sammen varte en time. Senere på dagen kom en jeg er personlig trener for på døren med noe jeg tror må være verdens beste ostekake, men ikke nok med det. Plutselig fikk jeg en telefon om at jeg måtte komme meg ned på Gullbring studenthjem, og gjett hva !!! Tror du ikke at jentegjengen der nede (Anette, Stine og Heidi) hadde stått på og bakt verdens beste sjokoladekake. Hmmmmmmm......Det får meg til å rødme skikkelig når folk er så snille med meg. 

Etter masse kakespising på Gullbring var det klart for tre gruppetimer beståendes av PUMP, Kettlebell og GRIT CARDIO. Masse gratulasjoner og topp stemning gjennom disse øktene altså.

Videre var det klart for vin, ost, kjeks og kake med gode venner.

Tusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått av kjente og kjære på min bursdag i dag.

Høydepunktet må vel være gavebordet og ikke minst "det er tanken som teller" gaven fra Kristoffer, beståendes av 4 flaxlodd, 2 recovery barer og en klase med bananer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits