NY DAG, NYE MULIGHETER

Da er onsdagen her og dersom du fortsatt ikke har stått opp når du leser dette innlegget er det kanskje snart på tide. Det er en ny dag som er her og det vil også si at det finnes nye muligheter. Du har kanskje jobb eller skole på agendaen i dag, men jeg ønsker å gi dere en liten utfordring på denne fine marsdagen. Jeg ønsker at dere skal gjennomføre en kort treningsutfordring uansett hvor du er hen i verden. Det at du ikke har tilgang på treningstøy eller at det er mennesker rundt deg er ingen unnskyldning. Treningsutfordringen er som følge:

5 runder 

10 x Hoppendes utfall 

10 x Squats

10 x Push - ups (På knær eller tær) Send meg gjerne et bilde når du gjennomfører noe av økta, så prøver vi å få det med i et innlegg i morgen :)

Bildet kan sendes endten via siden her eller på sondre.solheim@hotmail.com

!!! LYKKE TIL !!! 

 

 

Én kommentar

Kjekt med treningsutfordringer ;) Spennande å sjå om noken sender inn bilder til morgendagens innlegg. Ha en fin Onsdag :)

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits