LITE KREATIV DAG

I dag har ikke kreativiteten min vært helt på topp. Jeg sto tidlig opp men fikk ikke surret meg til noe særlig før klokka nærmet seg 9. Da satt jeg i gang med 10 km oppvarming på rulla etterfulgt av 20 km tempo. Direkte etterpå var det bare å hive på seg løpeskoa og komme seg ut på en liten løpetur. Den var beregnet til ca 30 min, men jeg ville prøve en vei jeg ikke hadde sett før og dermed resulterte det 1,5 t i steden. 

Etter treningen ble det igjen en periode der jeg gjore masse av ingenting, før jeg fikk surret meg til skole for litt bachelorskriving. Nå er jeg godt i gang og jeg håper at de følgende dagene kan gå min vei og at jeg klarer å fokusere mer på denne oppgava. 

Det var også jobbdag i dag og på programmet var det Kettlebell, PUMP og GRIT STRENGHT som sto for tur. Av en eller annen grunn går heller ikke gruppetimene mine så bra for tiden. To personer stillte på hver av øktene, og jeg måtte derfor gjøre litt om på programmene.

Nå er det klart for å få opp humøret mitt litt. Jeg skal nå på kino med en flott gjeng og se "300 rise of an empire". Forhåpentlig vis finner jeg litt inspirasjon til trening i denne ;)


Kilde:
http://www.livemans.com/category/entertainment/page/7/

3 kommentarer

Synøve

13.03.2014 kl.20:49

Æ syns du e flink, æ! Kommer på time neste uka :)

Linn Jeanette

13.03.2014 kl.20:59

Flink du er :) synd at det kom så få i dag :( håper håndleddet blir tipp topp snart så jeg kan være med på GRIT igjen! :)

Victoria Wisløff

13.03.2014 kl.22:05

Herlig blogg! Ønsker deg en fin kveld videre og en super helg!

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits