PARISTUR

Nå har det seg slik at jeg og min kjæreste snart skal på en tur til Paris. Jeg gleder meg masse til turen, men har en bekymring jeg sliter med. Alle som kjenner meg vet at høyder ikke helt er min greie. Ikke liker jeg å gå over høye broer, ikke liker jeg å stå i stige og man kan vel si at høydeskrekken min er noe for seg selv. I flere uker nå har jeg fått høre av venner at jeg må klare å komme meg opp i eiffeltårnet nå som jeg først skal til Paris.

Derfor har jeg nå gått i gang med forberedelser slik at det kanskje finnes en ørliten mulighet for at jeg kommer meg opp i dette forbaskade tårnet. Nå sitter jeg og ser på bilder og filmer av mennesker som er helt syke. Noen står på tuppen av høye bygninger, mens andre koser seg med å klatre opp i høye heiskrener uten sikring. Jeg sitter å svetter mens jeg ser på dette, men hva gjør man ikke for å kanskje forbedre høydeskrekksituasjonen og kanskje klare å prestere å komme seg opp en tur i det 300,65 meter høye tårnet.

Kilde:

https://aplus.com/#!/article/109

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits