VAFFELDAGEN

I dag har jeg vært så heldig å få lov til å reise sammen med min venn Anders til Porsgrunn for å holde et foredrag om trening, kosthold og om hvordan en personlig trener kan hjelpe deg med dette. Det var i forbindelse helseuka som HIT arrangerer. Vi visste ikke hvor mange som kom til å komme på foredraget , men vi hadde fått beskjed at om at vi hadde en forelesningssal til disposisjon. Da tiden kom satt det fire spente studenter som skulle høre på oss. Men, men, jeg tror de likte det og de var flinke til å spørre oss om spørsmål.

Da vi kom hjem fra foredraget, skulle jeg slite ut tre fulle gruppetimer. Jeg må si at i dag ga gjengen på PUMP, Kettlebell og GRIT alt. De sto på til "the bitter end" og det var godt å se at alle hadde fått det de kom for. De svettet, musklene svei og blodsmaken var i munnen.

Så var det da denne velkjendte vaffeldagen. Hmmmm, Anette (ei jeg er PT for) sier jeg bare. Prioriterer trening fremfor vaffellaging med meg !

Bør vel egentlig være stolt trener ;)

Ha en videre flott vaffeldag folkens !

Kilder:

http://www.tine.no/oppskrifter/sesong-og-tema/er-du-klar-for-vaffeldagen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits