GJENGEN SIN DET

Forrige uke hadde jeg mest sansynelig min siste treningsøkt med verdens herligste treningsgjeng. Disse er rutinerte og sterke mennesker, som alt for mange mennesker undervurderer. Eldste i gruppa nærmer seg 85 år og når du ser disse menskene tar pull-ups på høykanten, push-ups, squats og andre øvelser, kan man ikke annet enn å dra på smilebåndet. Men jeg må jo si at jeg blir veldig motivert og ikke minst inspirert når mennesker i sin beste alder står på og gjennomfører en fullverdig treningsøkt. Uansett hvor hard den er klarer de å gjennomføre økta med et herlig smil om munnen. Når de da etter 45 minutter er ferdig med økta, er det ikke sjeldent at de kommer på rekke og rad for å gi meg en god klem og si "takk for i dag".  

Disse menneskene har gitt meg masse glede de siste tre årene og det blir sørgelig og tungt  å reise i fra dem når jeg nå til sommeren vender nesen sørover og flytter ned til Kristiansand og begynner i ny jobb og med nye studier.

Ta en titt på disse herlige menneskene og se om ikke du også trekker litt på smilebåndet.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits