"MURPH" I SOMMERVÆR

Ny dag, nye muligheter!

I dag skulle jeg og Bjørn T. igjen kjøre en ny CrossFit sammen. Vi hadde i tankene å gjennomføre en wokout som kalles for "Murph". Denne WOD´en handler om å bruke kortest mulig tid på følgende ting:

1, 6 km løp

100 pull-ups
200 push-ups 
300 airsquats
1, 6 km løp

Alt ble gjennomført med en 5-10 kg vektvet. 

Med flott temeratur og fantastisk vær, satte vi i gang med denne harde WOD`en. Jeg gikk ut i et kjempetempo fordi jeg visste at Bjørn T. er mye sterkere enn meg på kroppsvektøvelser. Jeg fikk heldigvis et lite forsprang, men Bjørn T. tok hele tiden innpå meg. Det var først ved slutten av squatsa jeg følte meg sikker på å ta denne WOD`en og jeg hadde en stor fordel med tanke på at jeg har trent en del overgangstrening og dermed ikke hadde noe stort problem med veksling fra 300 squats over til løping. 

Jeg er megaimponert over Bjørn T. han er en seig jævel som man aldri må finne på å undervurdere, plutselig er han hakk i hæl.

Jeg kan for oss begge si at vi var godt kjørte da vi passerte målstreken.

Tid: 

Bjørn T: 42.23

Min tid: 38.58Neste økt jeg og Bjørn T. skal kjøre, kommer mest sansynlig til å bli kjørt innendørs og med et større fokus på styrke. Da skal jeg love dere jeg kommer til å slite mot dette beistet. Tusen takk for en kjempefin økt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits