SNART AVGANG

I morgen reiser jeg og Tonje en tur til Paris. Her skal vi være over helgen og bare kose oss med god mat og drikke, samt prøve å få tid til litt saitsing og shoping.

Men før den tid kommer må man jo pakke litt og jeg skal være ærlig med dere og si at det er noe jeg er dårlig på. Nå har jeg fått med meg klær, pass, lesestoff og kamera, trenger man da noe mer tro ...? Hmmm, mye av denne dagen kommer til å gå med til dette, så det skal bli gøy å se om jeg har glemt noe når vi kommer frem. 

I tilegg til pakking holder jeg på å bygge opp Parisstemningen. Jeg har satt på fransk musikk og ser litt på bilder fra denne fantastiske byen. Jeg kjenner at sommerfuglene begynner å krible i magen og er mest klar for bare å reise nå.

Jeg vil prøve å oppdatere dere litt underveis på turen.

Ha en flott dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits