REFLEX-BALANCE

Jeg vil begynne dette blogginnlegget med å si at jeg ikke er noen stor tilhenger av dietter eller andre livstilsendringer hos mennesker som ikke får det henvist fra fagpersonell. Jeg er en av de menneskene som mener at et vanlig norskt sundt kosthold er det beste og at man ikke skal kutte for mye på dette dersom man holder seg til et moderat energiinntak i forhold til sitt energiforbruk. Dersom man driver med fysisk aktivitet på moderat til høyt nivå kan det være enklere og billigere å ta i bruk kosttilskudd. 

For en tid tilbake fikk jeg et spørsmål om jeg kunne tenke meg å prøve ut kosttilskuddet ?Total Recall? fra den norske produsenten Reflex-Balance. Total Recal er et kosttilskudd som skal ha en positiv virkning på hjerne og nervesystem, imunforsvar (antioksidanter), rensing (detox), celle og nervesystem, hjerte og kretsløp, blodsukkerbalanse og inneholder også en rekke alkaliske og vegetabilske proteiner. Alt av ingredienser i pulveret er naturlig.

 

Jeg fikk tilsendt to bokser av 750 g som tilsvarer et 40 dagers forbruk. Total Recal skal i følge produsenten kunne øke min prestasjon ved å ivareta hele kroppens energimønster, gjennom å styrke og balansere organfunksjonene. Jeg starter med å gjennomføre en test i løpet av denne uka som en pre test og avslutter med en post test når pulveret er gått tomt. Ut i fra resultatene jeg får kan jeg se om det er samsvar mellom bruk av Reflex-Balance og prestasjon.

 

Nå har jeg da startet bruk av dette tilskuddet og som en del av startprosedyren har jeg nå satt i gang med en to dagers detox der jeg ikke skal spise eller drikke noe annet enn vann før kl. 18 på kvelden. Etter kl. 18 kan jeg ta 1-2 shaker med Reflex-Balance for å få i meg noen næringsstoffer. Etter denne perioden skal jeg da ha i meg den daglige anbefalningen på 120 g pulver hver dag.  Gjennom detoxing er det viktig at man drikker mye vann. 

Under detoxing vil man kunne kjenne at man får vondt i hodet, kan bli småkvalm og liknende. Man vil også kjenne at humøret synker. Man blir fortere irritert over småting. 

Dersom dere er nysgjerrige på dette produktet kan dere finne mer informasjon på (reflexbalance.no). En boks 750 g med enten jordbær/blåbærsmak eller sjokoladesmak med varighet på ca. 20 dager koster 500 kr.

Spørsmål om trening og kosthold tas i mot med åpene armer :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sondre

Sondre

25, Arendal

Jeg er en aktiv triatlet og løper. Ellers driver jeg en del med CrossFit som alternativ trening for triathlon. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag som idrettsutøver. Fokuset kommer til å dreie seg mye om treninger, konkurranser og kosthold mm. Forespørsler om annonsering, samarbeid og sponsing kan sendes til sondre.solheim@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits